February 01, 2018

6X MIELEN PÄÄLLÄ JUURI NYT

Blogi. Musta on mieletöntä, kuinka paljon blogi voi harrastuksena antaa itselle. Näin nimittäin muutaman bloggaajakollegan kanssa ihka ensimmäistä kertaa viime torstaina ja kyseinen ilta sai mut ihan tosi hyvälle mielelle. Huippua, kun pääsee oikeasti tutustumaan ihaniin uusiin ihmisiin ja löytää parhaassa tapauksessa ystäviä rinnalleen.

Inspiraatio. Monen päivänä on tullut mietittyä muutenkin bloggaamista ja sitä, miksi ihmeessä en oo saanut tekstiä ulos. Vaikka on ollut muutama idea postauksia varten, niin tekstikenttä se vaan on ammottanut tyhjyyttään. Tämä taas sai mut mietiskelemään sitä, kuinka ristiriitaista hommaa bloggaaminen voi välillä olla. Haluat tuottaa sisältöä, mutta et saa kirjoitettua, vaikka toisena hetkenä tekstiä voi tulla monellekin postaukselle yhdellä kertaa. Tai kun saat kirjoitettua tekstin, joka vaikuttaa hyvältä, mutta julkaisuhetkellä se vaikuttaakin ihan surkealta. Mutta tällaista se luova työskentely tuppaa välillä olemaan, joskus inspiraatiota tulvii kun toisella hetkellä taas ei.

kasvi2

Koulu & motivaatio. Mulla on ollut koulun suhteen vähän liiankin suurta motivaatiopulaa, mutta päätin nyt ottaa sellaisen asenteen, ettei auta itku markkinoilla. Aina koulussa tulee olemaan jotain, mikä ei itselle oo niin mieluista, mutta en halua niiden epämieluisien aiheiden karkottavan kaikkea motivaatiota. Ja jos jotain hyvää, niin myöhäisestä ilmottautumisesta huolimatta pääsin onneksi yhdelle some-kurssille, joka todellakin nappaa ja antaa motivaatiota koulun ulkopuolellekin!

Hiusten muutos. Hetken aikaa on jo tuntunut, että kaipaisin jotain muutosta, mutten millään keksinyt että mitä ihmettä se olis. Kunnes joku kerta kaupungilla ollessa vaan hoksasin, että nehän on nää hiukset jotka kaipais jonkin sortin päivitystä, hah! En kuitenkaan uskalla varata kampaajaa, ennen kuin mulla on vähän tarkempaa plääniä näiden suhteen. Oon pyöritellyt ajatusta niin latvojen leikkauksesta, pelkästä värjäyksestä sekä ihan kunnon muodonmuutoksesta värjäyksen ja jopa otsiksen kera - saas nähdä!

kasvi1

Loma. En malttaisi millään odottaa, että lähdetään poikaystävän kanssa kymmenen päivän päästä lomalle. Varattiin tammikuun alussa reissu Barcelonaan ja hetki sitten tajusin, että eihän siihen oo enää montaakaan päivää! Toivottavasti päästäisiin nauttimaan auringonsäteistäkin, jotta saisi tuoda kunnon energialataukset mukana.

Kuun vaihtuminen. Jotenkin myös ihanaa, kun kuu vaihtui jälleen. Mulle tammikuu on ollut lähes aina vähän sellainen takkuinen, vaikka se sisältääkin mm. synttärit ja koulun jatkumisen. Jostain syystä helmikuu tuppaa olemaan mulle se, joka tuntuu sellaiselta freesiltä alulta ja jolloin saan kaikenlaista inspiraatiota.

2 comments:

  1. Nää kuvat on niin upeet!!<3 ja hei en kestä, et lähette Barcelonaan, ihanaa reissua jo nyt!<3

    ReplyDelete
  2. Super ihania kuvia! Sun blogi vaikuttaa todella kivalta, jään ehdottomasti seurailemaan :)

    http://mylifeassuski.blogspot.fi/

    ReplyDelete