January 08, 2018

TAVOITTEET VUODELLE 2018

Viime vuoden tapaan halusin taas rustata itselleni tiettyjä tavoitteita tälle vuodelle, sillä niin niiden saavuttaminen on huomattavasti helpompaa. Vuosi on vasta aluillaan, joten mahdollisuuksia on vaikka ja mihin ja vaikka mulla oli alunperinkin hyvä kutina tästä vuodesta, niin nyt vasta onkin! Tavoitteita, pienempiä ja suurempia, pitäisi meillä jokaisella olla. Niiden avulla voimme päästä vaikka kuinka pitkälle!

IMG_4535

Tavoitteet vuodelle 2018:

Monipuolista ruokaa. Pari vuotta takaperin jaksoin vielä kokkailla erilaisia ruokia ja kokeilla uusia reseptejä, mutta sittemmin se on jäänyt ihan tyystin. Haluaisinkin taas saada sen aikaisesta kokkailuinnostuksesta kiinni.

Ura. Vaikka tällä hetkellä opiskelu onkin pääasiallinen "työni", haluan samalla luoda itselleni uraa. Mulla on sitä varten muutamia ajatuksia, joiden toivon jonain päivänä käyvän toteen. Lisäksi yritän saada itselleni mieleisen harkkapaikan kesäksi.

Lue kirjoja. Sen sijaan, että katson Netflixiä tai räplään kännykkää, haluaisin vihdoin ja viimein alkaa lukemaan enemmän kirjoja. Mulla on monta kirjaa odottamassakin, joten ehkä olisi korkea aika keskittyä johonkin muuhunkin, kuin ruutujen tuijottamiseen!

Panosta parisuhteeseen. En tarkoita etteikö oltaisi panostettu poikaystävän kanssa, päin vastoin, mutta haluan sen ehdottomasti myös jatkuvan. Haluan todella, että molemmilla on päivästä toiseen hyvä olla toisen kanssa.

IMG_4549

Säästä ja sijoita. Säästäminen jatkuu myös tänä vuonna ja pyrin siinä asiassa olemaan vieläkin parempi. Se onkin tuonut mut siihen ajatukseen, että haluan alkaa sijoittamaan rahojani entistä enemmän, koska faktahan on, että niiden makuuttaminen käyttötilillä ei oo järin fiksua. En sitä itekään vielä puolikaan vuotta takaperin ollut hoksannut, mutta syksyllä laitoin ihka ensimmäistä kertaa rahojani rahastoon, mikä on tuottanut jo muutamassa kuukaudessa.

Hyvän mielen treenaus. En suinkaan ajatellut jatkaa treenaamattomuuttani enää kauaa, mutta en myöskään halua tehdä siitä taas sellaista pakkoa, että lopulta ei enää kiinnosta. En tiedä, tuunko painottamaan treenausta salilla vai jossain ihan muualla, mutta haluan sen olevan hauskaa kerta toisensa jälkeen. Tykkään treenata ja se tuo oikeasti super hyvän mielen, jos se on kivaa. Olkoon tämä vuosi siis hyvän mielen treenivuosi!

Matkusta. Sama tavoite vuodesta toiseen, mutta matkustus on semmonen, minkä tahdon nyt ja tulevaisuudessa kuuluvan mun elämään. Tälle vuodelle on jo pari reissua tiedossa, mutta haaveissa olisi päästä syksymmällä tekemään jokin pidempikin matka ehkäpä Jenkkeihin. Se tosin vaatii jo hieman enemmän, mutta sanotaanko että tavoitteena on ainakin saada matkarahat kasaan!

IMG_4542

Löydä asunto. Vaikka oonkin ihan mielelläni asustellut vielä Tampereella siitä huolimatta, että kouluun joutuu matkustamaan parisen tuntia per suunta, niin tavoitteena olisi kuitenkin lähikuukausina löytää sopiva asunto Helsingistä. Pakko myöntää, että oon hieman vaativa asuntojen suhteen, mutta hintojen vuoksi ehkä voikin vähän vaatia haha!

Blogin ja Instagramin kasvattaminen. Tän voisi yhdistää tuohon uralla etenemiseenkin, mutta vaikka en saisi näistä vielä tänä vuonna sellaista kunnollista tulonlähdettä, niin isona tavoitteena on kuitenkin saada molempia kasvatettua. Erityisesti blogin suhteen unelmoin suuriakin, mutta onneksi mulla on nyt ihan ennennäkemätöntä motivaatiota tähän hommaan. Tavoitteena siis tuottaa säännöllistä, laadukasta sekä inspiroivaa sisältöä.

Älä osta turhuuksia. Oon nyt aika hyvin pystynyt vähentämään turhia heräteostoksia ja miettimään, että tarvitsenko jotain tuotetta todella, mutta aina on parantamisen varaa. Tavoitteena olisikin ehkä ostaa vähemmän turhuuksia, mutta sen sijaan maksaa vaikkapa sitten kokemuksista!

Järjestä ystäville aikaa. Viime vuonna ystäviä tuli nähty paljon vähemmän, kuin olisin halunnut, joten siinä asiassa haluan ehdottomasti muuttaa tapoja. Tietenkään se ei ole aina itsestä kiinni, mutta täytyy silti omalta osalta panostaa tähän enemmän.

IMG_4567

Toivottavasti vuoden päästä voin ruksata kaikki tavoitteet saavutetuksi! Millaisia tavoitteita teillä on tälle vuodelle?

"Koodi blogin tuomiseksi Nouwiin: 0800824063"

4 comments:

 1. Ihana postaus ja hyviä tavotteita tälle vuodelle!<3

  ReplyDelete
 2. Todella hyvin tehty postaus! Upeat kuvat ja hyviä tavoitteita :)

  https://janitakristina.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mäkin tykkään kuvista jotenkin erityisen paljon :)

   Delete