January 13, 2018

5 X KOSMETIIKKASUOSIKIT

Kauneusjutuista ei oo tullut aikoihin kirjoiteltua, joten täältä pesis nyt mun uusimmat kosmetiikkasuosikit! Osa on päätynyt mun käyttöön etittyäni niitä kissojen ja koirien kanssa tarpeeseen ja osa taas sattumalta ei niin tarpeeseen, mut jokainen on ehdottomasti ansainnut pidemmänkin yhteiselon mun kanssa.

IMG_4313

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee totinen yllättäjä, nimittäin Artdecon kulmakarvageeli. Useamman vuodessa käytössä ollut Anastasian hypetetty kulmaväri sai väistyä tieltä, kun halusin testata uutta yli puolet halvempaa tuotetta ja onneks muuten testasin. Menee heittämällä kilpailijansa ohi, kun kulmakarvat ei oo aikoihin näyttänyt niin hyvältä kuin tän kulmavärin kanssa!

IMG_4291

Kärsin koko syksyn tosi kuivasta ihosta ja meinasin jo heittää hanskat tiskiin, kun mikään kosteuttaja ei meinannut tehota kasvoihin. Lahjaksi saadut Biothermin Aquasorce -kasvorasva ja Biosource -kasvovesi olivat kuitenkin totinen lahja - ei oo nimittäin tarvinnut voivotella rumaa meikkipohjaakaan enää. Tää on ollut mun ensikosketus Biothermin tuotteisiin ja näköjään oli jo aikakin!

IMG_4281

Pariisin reissulle lähtiessä tarvitsin kipeästi uutta hajuvettä ja Sephorassa olikin just oikeaan aikaan kaikki hajuvedet tarjouksessa. Aikani tuoksuteltuani päädyin Nina Riccin Rose Extase tuoksuun, joka on ehdottomasti yks parhaista omistamistani hajuvesistä. Samaan aikaan kivan raikas arkeen ja silti sopiva myös juhlaan.

IMG_4327

Revlonin peitevoiteesta tuli heti ehdoton lemppari! Oon pitkän aikaa halunnut testailla Revlonin meikkejä ja kun Tallinnassa vahingossa törmäsin merkin tuotteisiin, niin mukaan lähti kyseinen puteli. Just oikean sävyinen ja pysyy aamusta iltaan hyvänä - mitäpä muuta peitevoiteelta voiskaan kaivata?

IMG_4337

Siinäpä ne tällä kertaa! Mahtaako teillä olla samoja suosikkeja tai onko jopa suositella jotain ihan muuta?

2 comments:

  1. Hei tää oli super kiva postaus! Menee varmasti parit tuotteet testiin :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee huippu juttu, jos sait uusia vinkkejä! :)

      Delete