January 16, 2018

22 OPITTUA ASIAA 22 VUODESSA

Tänään mittariin pärähti jo 22 vuotta. Mitä vanhemmaksi tulee, sen vähemmän enää jaksaa juhlistaa syntymäpäivää, mutta jotenkin entistä enemmän tuo ikä alkaa merkkaamaan. Elämästä oppii vuosi toisensa jälkeen uusia ja kullanarvoisia asioita ja tänään onkin hyvä hetki pysähtyä miettimään, mitä olenkaan vuosien varrella oppinut.

IMG_5567

1. Toisen onni ei ole itseltä pois. Toista ei tarvitse kadehtia, se ei ainakaan vie sinua mihinkään. Sen sijaan jos toisella onni potkii, ole onnellinen hänen puolesta.

2. Äiti on aina oikeassa. Kumma juttu, mutta tähän mennessä se on todellakin pitänyt aina paikkansa.

3. Älä tee asioita väkisin. Se jos mikä lannistaa mielen ja motivaation, älä siis yritä väkisin!

4. Kaikkia ei voi miellyttää eikä kaikista tarvi tykätä, mutta kaikkien kanssa pitää tulla toimeen. 

5. Raha on vain rahaa. Raha helpottaa asioita, mutta se ei tee sinua onnelliseksi. Poikaystävältäni oon kuullut myös yhden parhaista lauseista rahaan liittyen: ”rahalla ei tee mitään jos rahalla ei tee mitään”, mikä kuvastaa myös hyvin näkemystäni rahasta. 

6. Asiat järjestyvät aina lopulta. Vaikka se ei siltä tuntuisi ja siihen olisi vaikea uskoa, niin niin se vain on - tavalla tai toisella.

7. Kun osaat nauttia omasta arjesta kiireestä tai huonoista hetkistä huolimatta, olet onnellisempi kuin koskaan. 

IMG_5528

8. Unelmoida saa ja pitää. Ja kun uskaltaa unelmoida suuresti, ennen pitkää ne voivat käydä toteen.

9. Täydellistä elämää ei ole olemassa. Siitäkin huolimatta, että toisen Instagramin feedi tai kertomat jutut vaikuttaisivat täydelliseltä, totuus on toinen. Kenenkään elämä ei ole täydellistä, jokaisella meillä on alamäkiä.

10. Määrätietoisuus vie pitkälle. Kun tiedät mihin haluat tähdätä, pystyt sen myös lopulta saavuttamaan.

11. Kunnioita itseäsi ja muita. 

12. Seura tekee kaltaisekseen. Pidä siis ympärilläsi ihmisiä, jotka tuovat parhaat puolesi esiin - älä ihmisiä, jotka vievät sinua huonoille poluille.


13. Fyysinen ja henkinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Niin se vaan on, että jos voit fyysisesti hyvin, vaikuttaa se henkiseen tilaasi ja taas henkinen hyvinvointisi vaikuttaa siihen jaksatko tehdä fyysisen hyvinvointisi eteen töitä. 

14. Yrittäminen on parempi kuin jossittelu. Jos mietit että uskallatko tai viitsitkö, niin kyllä. Yrittäminen on aina parempi, kuin myöhemmin voivottelu. 

IMG_5507


15. Joskus joutuu tekemään asioita joista ei itse välttämättä tykkää, mutta jotka tekee toisen iloiseksi. Vaikka et niin välittäisi lähteä toisen kanssa tekemään tiettyä urheilua tai et välttämättä pääse juuri siihen leffaan, kuin olisit itse halunnut, voi joustamisesi tehdä toisen hyvinkin iloiseksi. 

16. Matkustaminen avartaa. 

17. On ihmisiä, jotka antavat sinulle energiaa ja ihmisiä, jotka sitä vievät. Ja ne jotka energiaa antavat, ovat kiinni pitämisen arvoisia. 

18. Maanantait on oikeasti tosi jees. Kuinka moni muistaa joskus tai vähän useamminkin ajatelleensa, että ei haluaisi sunnuntain loppuvan uuden viikon alkaessa tai että maanantai olisi kurja päivä? Mä ainakin, mutta maanantait onkin aika kiva juttu. Sellanen jokaviikkoinen uusi alku! 

19. Puhu. Älä pidä sisälläsi asioita, vaan puhu niistä - se helpottaa.

20. Aitous on tärkeintä. On turha esittää jotain, mitä ei todellisuudessa ole, sillä totuus tulee aina lopulta selville.

21. Varmuuskopioi laitteita. Ihan oikeasti, tee se - kiität vielä joku päivä itseäsi.

22. Hymyile.Minkälaisia asioita sä oot oppinut elämäsi aikana?

6 comments:

 1. Hyviä oivalluksia ja aivan ihanaa synttäripäivää sulle :) <3!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sofia! <3 Oli oikein kiva päivä, vaikka töissäkin tuli oltua ;D

   Delete
 2. Ihanaa syntymäpäivää kaunis Anette!♥♥

  ReplyDelete
 3. Tärkeitä asioita oot listannut, tää oli aivan ihana postaus❤️ Ja vielä myöhästyneet onnittelut sulle!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Henna! <3 Ihana kuulla jos oli kivaa luettavaa!

   Delete