January 06, 2018

12 X RANDOM FAKTA

IMG_3140

Mä oon ollut nuorempana tosi ujo. En sano, että vieläkään olisin mikään supliikein tyyppi, mut pienempänä oon ollut oikeasti ujo. Ristiriitaista sinänsä, koska koen että mulla on silti ollut tosi paljon kavereita esmes koulussa.

Tankkaan autoa useimmiten 20 eurolla, ihan max 30 eurolla, vaikka se on mun mielestä niin vastenmielistä puuhaa. Miksei vaan saman tien voi pistää tankkia täyteen?

Vältän pakollisia hommia viimeiseen asti. Vaikka tiedän, että hommat on tehtävä ennemmin tai myöhemmin, niin jostain syystä ne vaan tuppaa jäämään vikaan hetkeen. Erittäin huono tapa, mutta josta on erittäin vaikea päästä eroon!

IMG_3129

Mua kiinnostaa kaikki rikoksiin liittyvät jutut tosi paljon. Välillä saatan uppoutua lukemaan tuntikausiksi jostain salaliittoteoriasta, ihmisen katoamisesta tai katsoa hyvinkin keskittyneesti jotain rikosdokkaria. Samalla mua ärsyttää ne tapaukset, joihin ei oo löytynyt koskaan selitystä tai totuutta.

En koskaan varmuuskopioi mitään. Luotan sinisilmäisenä siihen, ettei koneen tai puhelimen sisällölle tapahdu koskaan mitään ja sitten kiroan, kun jotkut tiedostot tai kuvat lentää bittiavaruuteen. Siitäkin huolimatta, että kaapin perällä olis kovalevykin vaikkapa niitä kuvia varten...

Oon koiraihminen, mutta pelkään vielä tänäkin päivänä isoja koiria. Erityisesti niitä, jotka ulottuu tyyliin napaan asti ja siten hyppiessään ihan liian korkeelle.

IMG_3115-3

Ostin omaan kotiin muuttaessani television, jonka katselukerrat oli laskettavissa kahden käden sormilla - vuoden ajalta. Money well spent. Tosin nyt se koristaa melkein tuliteränä vanhempien olkkaria.

Mä en oo koskaan käynyt Vaasaa korkeammalla.

Mä nukahdan missä vaan, minkälaisessa melussa tahansa. Siis oikeesti, ihan sama porataanko vieressä porakoneella tai istunko tuolilla, niin mä kyllä nukahdan jos siltä tuntuu.

IMG_3139

Nukkumiseen liittyen, mulla on joku pakkomielle aina tehdä tyynystä sellanen mytty ennen kuin voin alkaa nukkumaan. Poikaystävän mukaan "sipuli" :-D

Mulla on ihan äärettömän hyvä kuvamuisti, mutta nimet ei vaan jää päähän. Oon joutunut aivan liian monta kertaa omasta mielestä noloon tilanteeseen, kun joudun kysäsemään toisen nimeä vaikka se pitäisi jo todellisuudessa muistaa.

Ollaan Veskun kanssa tosi pahoja herkuttelijoita, mutta aina kun ostetaan kovassa herkkuhimossa karkkia tai vaihtoehtosesti vaikka sipsiä, niin lähes joka kerta huomataan seuraavana aamuna että yli puoletkin on jäänyt syömättä. Myös tänä aamuna...

No comments:

Post a Comment