December 30, 2017

PIKAVISIITTI TALLINNAAN

tallinna_hilton

Me bongattiin mustan perjantain ansiosta risteilymatkat eurolla per suunta, joten päätettiin vähän extempore tehdä pikavisiitti Tallinnaan. Ollaan jo kauan puhuttu, että halutaan lähteä yhdessä reissaamaan ja tää oli hyvä alkuboosti tuleville reissuille!

Koska matkat ei rokottanut lompakkoa sen enempää, niin haluttiin kerrankin varata hieman parempi hotelli. Päädyttiin lopulta Hilton Tallin Parkiin, jossa yöpyminen ei yllätykseksi kuitenkaan ollut yhtä ihmistä kohden reilu kuuttakymppiä kalliimpaa. Kaikesta siitä palvelusta ja hienoudesta todellakin maksoi sen verran ja pakko sanoa, että voisi maksaa vielä enemmänkin.

tallinna_hilton

Vastaanotossa henkilökunta olisi tuonut matkatavarat huoneeseen asti, aamupalalla sai koota kunnon salaattiannoksen, kokki paistoi sellaisen omeletin kun toivoi ja ylipäätään pelkästään aamiaisella olisi saanut vierähtämään tunnin jos toisenkin. Hintaan kuului myös spa, jota me ei valitettavasti tällä kertaa testattu, mutta huoneen kylpyammeessa tuli rentoudutta sitten senkin edestä. Puhumattakaan hotellin ulkonäöstä hisseistä ja portaiden kaiteista lähtien.

tallinna_hilton

Mä nautin ihan suunnattomasti tollasista nopeista reissuista, kun saa pienin irtioton arkeen. Ei tarvi lähteä kauaksi, että saa unohdettua arjen kiireet ja hengähtää ilman velvollisuuksia. Matkaseura nyt totta kai teki tehtävänsä ja oltiin kyllä molemmat just niin tän reissun tarpeessa, että onneksi mentiin.

Jos siis ootte suunnittelemassa matkaa Tallinnaan tai vaikka ette olisikaan, niin harkitkaa ihmeessä kyseistä hotlaa! Ehdottomasti kaiken hehkutuksen arvoinen paikka ja mekin tultiin siihen lopputulokseen, ettei tarvitse paljon muissa hotelleissa vierailla enää Tallinnassa käydessä.

No comments:

Post a Comment