December 29, 2017

PIKAISET KUULUMISET

Joulu on tullut taas vietettyä siitäkin huolimatta, että joulukarkkeja on edelleen läjäpäin joulukoristeita ja kuusta unohtamatta. Mä en oo kuitenkaan vielä palannut arkeen, sillä työt jatkuu vasta ensi viikon puolella ja koulukin vasta puolessa välissä tammikuuta, joten saan ihan tosissaan kerrankin vaan lomailla. Ei sillä etteikö arkeenpaluu vähän kauhistuttais, kun liian pitkät lomailut tuppaa tuottamaan töiden lähestyessä vähän liiankin suurta harmitusta. Mikähän siinä on, kun vapaapäiviä viettäessä kaipaa päiviin jotain äksöniä niin silloin kun sitä taas olisi, tuntuu siltä että ei jaksais ollenkaan?

Mun viime päivät on sisältänyt paljon kaikkea, oikeastaan vaan kivoja ja rentouttavia juttuja joulun lisäksi. Suunnattiin poikaystävän kanssa viime viikon keskiviikkona yhdeksi yöksi Tallinnaan, enkä muista koska olisin viimeksi kokenut niin rentoa oloa. Yhdenkin yön reissu voi näköjään tehdä ihmeitä! Tästä on kuitenkin tulossa vähän parempaa postausta, joten pysykäähän kuulolla.
Kutakuinkin siis tältä on mun reilu viikkonen näyttänyt ja vielä on tiedossa mukavaa tekemistä ennen töihin (tai kouluun) paluuta. Tänään vietetään kokonaista treffipäivää Veskun kanssa ja sunnuntaina onkin jo uuden vuoden aatto - vastahan oli tammikuu?!

Oikein ihanaa viikonloppua tyypit! 

No comments:

Post a Comment