December 08, 2017

PARIS PHOTO DIARY

4 päivää reissussa, joista kaksi kokonaista Pariisissa, 1 lennon viivästyminen, 4 Uberia, 1 super hyvä pizza, 3 Eiffelillä käyntiä, 1 shoppailupäivä, 3 uutta ostosta (takki, laukku & hajuvesi), 1 mielenosoitus hotellin lähettyvillä heti ensimmäisenä iltana, 5 tuliaista, joista 4 herkkuja.

Näistä ja paljon paljon muusta oli meidän Pariisin reissu tehty. Koko matka oli kokonaisuudessaan tosi hyvä, eikä lennon myöhästyminen Pariisiin lähtiessä edes lopulta harmittanut perille päästessä. Kaupunki, johon haluan ehdottomasti päästä uudestaan ja uudestaan.

Heti alkuun on pakko mainita, että Pariisi oli yhtään vähättelemättä kaunein kaupunki jonka oon nähnyt. Totta kai odotin jotain vastaavaa, mutta yllätyin silti siitä, kuinka kauniita rakennukset olivat joka puolella ja kuinka hyvällä tuulella ihmiset kaikkialla olivat.


Matkakumppanina mulla oli ihana Suvi, jonka kanssa saatiin nauttia kunnon tyttöjen reissusta. Oltiin jo pitkän aikaa mietitty matkaa johonkin, mutta nyt vihdoin päästiin se toteuttamaan!Eiffeliä tuli ihasteltua useampaankin otteeseen, eikä tornia kyllä muuten turhaan hehkuteta. Meidän hotelli oli reilun kilometrin päässä tornista, mikä oli tosi hyvä sijainti. Ja kattokaa nyt tota hääparia, kuinka upeat hääkuvat he saivatkaan?!


Päästiin myös ihastelemaan Louvrea ulkopuolelta, ja se oli ihan huikean näköinen! Erityisesti illan pimentyessä ja valojen tehdessä oikeuksia rakennuksille.

Ei suunniteltu reissun suhteen oikeastaan mitään etukäteen, ei myöskään ruokailuja. Marssittiin vaan lähimpänä oleviin rafloihin sisään ja joka kerta ruoka oli tosi hyvää. Ehkä pitäis ottaa jatkossakin sellainen periaate, ettei suunnittele valmiiksi, kun voi noin helposti yllättyä positiivisesti.Pariisissa oli marraskuuhun nähden kivat säät yhtä sadeaamua lukuunottamatta, ja oli jotenkin virkistävää nähdä kaiken loskan ja harmauden sijaan lehtiä puissa ja auringonpaistetta. En tiedä oonko jotenkin sanaton tosta koko reissusta vai olisko mulla niin paljon kerrottavaa, etten tiedä mistä seuraavaksi sanois, mutta oikeesti - Pariisi on sellainen kohde, jonne todellakin suosittelen matkustamaan jos sellainen tilaisuus tulee.

Toinen toistaan ihanampia katuja ja rakennuksia, hyvää ruokaa, iloisia ihmisiä, söpöjä kahviloita ja vaikka kuinka paljon tekemistä. Siispä ensi kertaan, Pariisi!

No comments:

Post a Comment