December 01, 2017

A QUICK ONE

IMG_2838

Oon elellyt jo hetken aikaa melko hektistä elämää ja samaan aikaan oon odottanut tätä nimenomaista aamua, kun saan rentoilla rauhassa tentit takanapäin. Tai no, takana ja takana kun parin viikon päästä täytyisi taas raapustaa pari tenttiä alta pois, mutta se on sitten sen ajan murhe. Nyt mä olen kuitenkin edes hieman vapaampi.

IMG_2824

Tänään luovutin myös asuntoni avaimet seuraavalle asukkaalle, joten senkin vuoksi on vähän kiirettä pitänyt. Muutto tuli aika yhtäkkiä ja koska aikaa ei muutenkaan ole liiakseen ollut, niin piti sitten saada pienellä kiireellä järjestettyä asunto kuntoon. Mutta se on nyt ohi ja yksi stressinaiheuttaja samalla poissa.

IMG_2756 IMG_2815 IMG_2775

Ja mitä näihin asukuviin tulee, niin Pariisin reissulta tosiaan kotiuduttiin maanantaina ja mä haikailen jo kuulkaas takaisin. Tunsin ton nelipäiväisen aikana olevani jotenkin tosi eläväinen ja se antoi mulle ihan superisti energiaa tulevaan. Aivan mahdottoman ihana reissu siis takana ja lisää matskua on tulossa taas piakkoin!

No comments:

Post a Comment