June 27, 2017

12 X POSITIIVISET

Vanhat lempparibiisit. Se nostalginen fiilis, kun laitat spotifysta biisejä soimaan monen vuoden takaa ja kuulet vanhoja suosikkibiisejä - sillä on hyvä fiilis taattu. 

Pääsykoekevään päättyminen. Mun lukemiset sai jäädä reilu pari viikkoa sitten, kun astelin 7 viikon lukemisen jälkeen pääsykoetta raapustamaan. Mulle koko kevät ja erityisesti toi reilu kuukauden mittanen jakso oli henkisesti melko raskas ja oon vaan niin huojentunut, että se on nyt ohi. Kunhan vaan jaksais vielä muutaman päivän odotella tuloksia!

Kesä. Mulla on ollut keväästä asti kovat odotukset tätä kesää kohtaan, vaikka ei mitään kummempia suunnitelmia ookkaan ollut. Festareille nyt ainakin ois tarkotus mennä ja ehkäpä lähteä johonkin kotimaan ulkopuolelle edes pariksi päiväksi. Saas nähdä, mitä viikot tuo tullessaan, mut pakko myöntää ettei edes huonot ilmat oo saanut mun hyvää fiilistä laantumaan!

Netflix. En oo enää niin kova netflixin kuluttaja kuin joskus, mut nautin kyllä suunnattomasti niistä illoista, kun saa lösähtää sohvalle ja laittaa sarjan pyörimään.

IMG_9863

Vierellä kulkeva ihanuus. En voi väittää, etteikö yhdellä aika ihanalla tyypillä olis vaikutusta mun onnellisuuteen. Kun toisen kanssa klikkaa kaikki niin mahdottoman hyvin, ei voi olla muuta kuin yhtä hymyä!

Alelöydöt. Tiiättekö sen huikeen tunteen, kun ootte ettimässä kaupoilla jotain tiettyä ja löydättekin sopivan yksilön vieläpä alen kera? Tai kun ette edes välttämättä etsi mitään ja bongaatte kivoja ja kuitenkin tarpeellisia juttuja hyvällä alella? Mulla on nyt pari kertaa käynyt niin ja vitsit, kunnon arjen pieniä iloja!

Palkallinen kesäloma. Mä en siis tosiaan tiennyt, että mulla on mahdollisuus palkalliseen kesälomaan ja voitte kuvitella kuinka iloseks mä siitä uutisesta tulin. Ihan senkin takia, että tää on ihka ensimmäinen kerta meikäläisen elämässä haha! Mulla oli siis tässä kuussa vaan 4 työpäivää ja nyt saan vielä vajaan viikon verran lomailla, ihanaa.

Mökkiviikonloppu. Vietettiin juhannusta edeltävä viikonloppu mökillä järven rannalla ja vieläpä mulle ihan uusissa maisemissa Pohjanmaalla. Ensimmäinen kerta sitten ties koska, kun tunsin oloni niin rentoutuneeksi. Oon muutenkin sellainen, joka rakastaa ja tarvii täydellistä rauhottumista ja tuolla se onnistui paremmin kuin hyvin.

IMG_9969

Mekot. Musta on kuoriutunut mekkojen suurkuluttaja ja voisin vaikka joka päivä kulkea niissä. Vaatteitakin hankkiessa huomaan nykyään eksyväni aina vaan katsomaan mekkoja housujen ja paitojen sijaan.

Säästäminen. On ollut huippua huomata, kuinka oon alkanut saamaan rahaa ihan eri tavalla säästöön. Tuli meinaan todettua muutettuani yksin asumaan, ettei se säästäminen oo mikään helppo juttu, mut pikku hiljaa hyvä tulee!

Salin vaihto. Hankin alkukuussa uudelle salille kortin ja sillä oli kyllä yllättävän suuri merkitys treenimotivaatioon. Tekee taas mieli lähteä nostelemaan niitä painoja!

Grilliruoka. Kesän ykkösjuttuja ehdottomasti.


Mä oon sellainen, joka nauttii niistä arjen pienistä iloista. Voin tulla maailman onnellisimmaksi ihan vaan onnistuneesta ruoasta, hyvästä hiuspäivästä, auringonpaisteesta, halista... you name it. Mut tiiättekö, mä en oo aina ollut semmonen. En oo aina osannut nauttia pienistä jutuista tai ylipäätään hetkestä. Muistan edelleen, kuinka yhdessä vaiheessa lähestulkoon elin sille, että odotin jotain tulevaa. Mä en keskittynyt hetkeen, vaan näin itseni jo jossain kauempana. Ja just nyt en vois olla kiitollisempi, kun pystyn nimenomaan olemaan tässä ja nyt.

2 comments:

  1. Ihana hyvänmielen postaus. Tuo asu on myös ihan super söpö ja kivannäköinen <3

    ReplyDelete
  2. Oi vitsit miten ihana postaus :') Säästäminen on tosiaan hankalampaa tai oikeastaan hitaampaa kun asuu omillaan, ei sitä ylimäärästä sitten aina kovin paljoa olekkaan.. ja grilliruoka, parasta! Ihanaa, että oot löytänyt tollasen spessun tyypin sun elämään ♥

    ReplyDelete