May 12, 2017

BERLIN SNAPSHOTS

Mä en tainnut sanallakaan teille blogin puolella mainita meidän kuukauden takaisesta Berliini matkasta. Me siis tosiaan oltiin huhtikuun puolella äipän kanssa kaksin reissussa, mikä oli musta super ihanaa. Ollaan ties kuinka kauan haluttu lähteä käymään jossain päin Eurooppaa ja vihdoin saatiin se toteutettua!

IMG_8332 IMG_8222 IMG_8276 IMG_8241 IMG_8336IMG_8342

Taisin jopa ennen matkalle lähtöä tokasta, että musta tuntuu että tuun ihastumaan kyseiseen kaupunkiin ja no, niinhän mä menin ja ihastuin. Tai sanotaanko näin, että Berliini oli sellainen kaupunki, mihin haluan päästä vielä kesäaikaan - enkä siis normaalisti halua matkustella paikkoihin, joissa oon jo käynyt.

Meidän reissu oli kaikinpuolin erittäin onnistunut. Käveltiin jalkamme puhki, ihasteltiin nähtävyyksiä, selvittiin meidän kahden hölmön kesken metroista, syötiin hyvää ruokaa, shoppailtiin, istuttiin terassilla, ihmeteltiin julkkisten näköisiä vahanukkeja, vietettiin pitkästä aikaa äiti-tytär laatuaikaa, missattiin Dunkin' Donutsit ja ennen kaikkea nautittiin!

Mulla oli lentokentällä konetta odotellessa melkosen haikea fiilis, koska se oli ensimmäinen kerta vuoteen, kun en tiennyt reissulta palatessani mihin tuun seuraavaksi suuntaamaan. Enkä muuten tiedä vieläkään, vaikka jokaikinen päivä on jonkinlaista matkasivustoa auki. Toisaalta on ihan kiva taas tottua tähän kotona pysymiseen, mut kun pienen ajan sisään reissaa paljon, niin väkisinkin jää matkakuume jylläämään! No, katotaan mitä tässä vielä keksitään...

Psst... Muistuttelen vielä Daniel Wellingtonin äitienpäiväkampanjasta, jolla saatte nahkarannekkeisen kellon ostettuanne mukaan ihanan sydänkorun rannekkeeseen kiinnitettäväksi! Tietenkään unohtamatta alennuskoodia anettemariea, jolla saatte -15%!

2 comments:

 1. Välillä mietin, että oonko kovin normaali kun kaikki tuntuu matkustelevan paljon ja ovat koko ajan menossa jonnekkin uusiin maihin, mutta itse vain tuntuu viihtyvän ihan vain täällä kotinurkissa ilman sen suurempaa innostusta lähteä reissuun :'D ehkä se innostus matkustella tulee myöhemmin! Ihan mielettömän upeita reissukuvia ♥ Berliini on myös sellainen paikka, jonne joskus varmasti on päästävä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, olet normaali! ;D Mäkin oon oikeestaan vasta vuoden sisään alkanut enemmän reissaamaan - ja todellakin viihdyn paremmin kuin hyvin ihan vaan kotosuomessakin :) Mulle matkustaminen on ehkä vaan se mieluisin juttu, mihin tuhlaan rahani kun taas toiset laittaa johonkin muuhun!

   Berliini oli mullekin monta vuotta sellanen haavepaikka ja ehdottomasti suosittelen joku kerta lähtemään sinne reissulle :) Kiitti kommentista Emilia <3

   Delete