January 03, 2017

VUODEN EKA

Musta on ihan kreisiä, että nyt eletään jo vuotta 2017! Edellinen vuosi tuntu menevän ihan silmänräpäyksessä, mut niin se kai aina on. Loppujen lopuks aika kuluu niin yllättävää vauhtia, ettei sitä edes hoksaa.

Mulla on tästä vuodesta jotenkin ihan tosi hyvä fiilis. Oon päättänyt, että teen tästä vuodesta huomattavasti edellistä paremman ja haluun myös uskoa, että se toteutuu. Tietty erityisesti tää alkuvuosi tuo taas omat stressinsä, kun yhteishaku lähestyy ja opiskelukuviot tulee taas ajankohtaiseksi, mut mä en anna sen pilata mun fiilistä. Kirjoittelen teille mun tän vuoden suunnitelmista ja tavoitteista ihan omassa postauksessaan, mut voin jo nyt sanoa olevani innoissani!

IMG_7270 IMG_7276 IMG_7251

Me käytiin tänään pitkästä aikaa Suvin kanssa ottamassa vähän asukuvia ja voi piru, kun sai perua "ei täällä edes tunnu niin kylmältä" sanat alta aikayksikön kuvia ottaessa. Oonko ainoa, jonka mielestä lunta sais kyllä olla reippaastikin mut pakkasasteet vois olla maksimissaan siinä viidessä? Sellanen olis musta täydellinen talvi. 

4 comments:

 1. Kivan näköinen asu sulla!:) Mun mielestä kans pakkaset sais olla maksimissaan sen -5 astetta mutta kumminkin pikkusen pakkasen puolella ettei oo märkää, en nimittäin tykkää talvesta ollenkaan. Joten tää lumimääräkin on musta just hyvä - ei enempää ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Sofia! Haha, onneks en oo ainoa talven "vihaaja" ;-D

   Delete
 2. Vitsit miten upean blogin mä jus löysin!! :) Sun tyyli on ihan mieletön!! ♥ Jään ihan ehdottomasti lukijaksi! :)

  ♥:llä HENNA M.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heii ihana kuulla! Tulipas hyvä mieli, tervetuloa! :-)<3

   Delete