December 30, 2016

BARCELONA PHOTODIARY

Tällä kertaa joulupostaukset jää sikseen, nimittäin mä en ottanut yhden yhtäkään kuvaa koko joulusta. Mä halusin ihan tosissani keskittyä vaan seurasta nauttimiseen, joten tällä kertaa säästetään ne hömpötykset muille ja ensi vuoteen! Sen sijaan pääsette vihdoin kurkistamaan vähän meidän kuukauden takaiseen Barcelonan matkaan, better late than never? ;-)

Meidän Barcelonan reissu oli mulle jotain ihan uutta ja pelkästään hyvällä tavalla. Mun veri on alkanut vetää vaan entistä enemmän ulkomaille, mä rakastan matkustamista, uusien kulttuurien kokemista ja näkemistä, ja tää matka meni jollain tapaa ihan uusiin ulottuvuuksiin.

IMG_2467 IMG_2334IMG_2216 IMG_2073 IMG_2389 IMG_2398 IMG_2376 IMG_2426

Me oltiin reissussa siis viis päivää, joista kolme oli kokonaista. Ei oltu tehty etukäteen oikeastaan mitään suunnitelmia, vaan mentiin joka päivä fiiliksen mukaan ja otettiin tosi rennosti, mistä mä tykkäsin.

Yövyttiin yhdessä Sweet Inn Apartments -asunnossa, joka oli sijainnin ja kunnonkin puolesta hyvä valinta. Metroasema oli muutaman minsan kävelymatkan päässä, ruokakauppoja oli joka nurkalla ja isolle ostoskadullekin oli vaan kilsan matka!

IMG_2241 IMG_2349 IMG_2287

Yks päivä pyhitettiin nähtävyyksien kiertelyyn. Aloitettiin päivä Park Güellista, mistä oli ihan huikeet maisemat kaupunkiin. Mä uskon että kesäaikaan puisto on vielä reippaasti kauniimman näköinen, vaikkakin sitä se oli myös nyt! Puiston teitä pitkin käpötellessä mulle viimeistään tuli sellanen huojentunut lomafiilis.

Lisäks käytiin katsomassa La Sagrada Familiaa, katedraalia ja vikana päivänä piti myös käydä ihastelemassa Casa Batllóa. Myös Ciutadellan puistossa tuli pyörähdettyä, mutta se oli jotenkin tosi ankeen tuntunen siihen verrattuna mitä oli kesäisistä kuvista katsellut - jätettiinpähän ens kertaankin jotain!

IMG_2086 IMG_2059 IMG_2381

Meidän päivät täyttyivät nähtävyyksien lisäksi kauppojen kiertelyllä. Käytiin niin ostoskeskuksissa sekä keskustan ostoskaduilla, melkoinen shoppailijan paratiisi kaiken kaikkiaan! Mä en tehnyt mitenkään erityisen paljoa ostoksia, mut mä voisin silti jossain vaiheessa taas esitellä pitkästä aikaa uutukaisia.

Matka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan sellainen mitä olinkin odottanut sen olevan, mut jotenkin se yleinen fiilis oli ihan muuta mitä olin kuvitellut. Mä tiesin, et joko tuun pettymään kaikkien hehkutuksien jälkeen tai rakastumaan totaalisesti ja arvaattekin varmaan, että jälkimmäinen vei. Matkaseurakin oli mitä parhain - musta on vaan niin huippua, että mulla on maailman huikein veli ja sillä maailman ihanin tyttöystävä, josta on tullu mullekin ihan lemppari ystävä!

2 comments:

 1. Onpas kivoja kuvia ja ihanan kuuloinen reissu! Barcelona onkin mulle vielä ihan tuntematon matkakohde :D

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Sitä se kyllä olikin, suosittelen ehdottomasti matkustamaan sinne jos vähääkään kiinnostaa :-)

   Delete