November 20, 2016

THE INCREDIBLE FACE MASK

IMG_1565

Mun iho on taas alkanut menemään huonompaan kuntoon ja aloin saamaan jo harmaita hiuksia, kun en tiennyt mitä sen suhteen oikein tekis. Sainkin sopivasti mahdollisuuden testata Maybeautyn The Incredible Face Mask -kasvonaamiota, joka lupaa syväpuhdistaa ihohuokosia, poistaa mustapäitä sekä kuollutta ihosolukkoa ja vähentää rasvaisuutta samalla kirkastaen ihoa.  Lähdin siis innolla koittamaan, lähtiskö mun iho paranemaan näiden kanssa!

IMG_1988

Paketissa tulee jopa 5 kasvonaamiota, minkä lisäksi mukana tulee myös sivellin, jonka ansiosta naamion levittäminen oli huomattavasti kätsympää kuin sormilla sottaaminen. Naamion annetaan kuivua kasvoilla 30-45 min, kunnes se on kuivahtanut ja on helppo kuoria pois. Jos on vähänkään herkkähipiäinen, niin suosittelen levittämään vaikkapa kosteusvoidetta naamion alle - saattaa muuten silmät kostua kuten allekirjoittaneella ;-D

No, miltäs lopputulos sitten näytti? Mä en huomannut ensimmäisen kerran jälkeen merkittävää muutosta vaikkakin iho tuntui heti paljon, paljon pehmeämmältä! Mutta jo toisen kerran jälkeen huomasin, että mustapäät toden totta on vähentyneet ja ihohuokoset pienentyneet, puhumattakaan kuinka paljon kirkkaammalta iho näyttikään! Toki alkuun naamion kuorimisen jälkeen kasvot tahtoo punoittaa, mutta sen laskeuduttua on kieltämättä freesimpi olo.

IMG_1990

Jos teillä heräs kiinnostus, niin nyt kantsii kipinkapin suunnata Maybeautyn sivuille ja lähteä testaamaan kyseistä maskia - saatte nimittäin 30% alennuksen käyttämällä alennuskoodia anettemask.  Klikkaamalla linkkiä alennuskoodi aktivoituu automaattisesti!

Mä voin rehellisesti suositella Maybeautyn Face Maskia, ja ehdottomasti aion käyttää naamiota jatkossakin. Rentouttavia hemmotteluhetkiä teillekin!

5 comments:

 1. Voinko kysyä, että saitko yhteistyöstä ainoastaan noi tuotteet vai myös rahallisen korvauksen? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. En saanut rahallista korvausta :-)

   Delete
  2. Kiitos vastauksesta :) Ihana, kun vastasit!

   Delete
  3. Kokeilin näitä ja kokemus oli todella positiivinen!! Aluksi olin hieman skeptinen mutta naamiota tuijottamalla selvisi mitä kaikkea sieltä kasvoista irtoskaan - jäljelle jäi ihanan pehmeä ja silonen iho :) Tosi tyytyväinen! Aion kyllä käyttää jatkossakin.

   Delete
  4. Hei ihan superia! Mäkin oon usein skeptinen kaikkia tämmösiä kohtaan, mut tän suhteen oli kyllä munkin mielestä turhaa epäillä! Kiva kuulla :-)

   Delete