October 22, 2016

SNAPCHAT DIARY

Haudihau! Viimesimmät viikot on olleet aikamoista hullunmyllyä, kun on tullut rempattua kämppää, käytyä töissä ja yrittänyt tehdä kouluhommiakin. Omassa kodissa on kuitenkin tullut asusteltua jo reilun viikon ja stressilevelit alkaa vihdoin laskemaan sen asian suhteen! Just nyt me ollaan tyttöjen kanssa matkalla Helsinkiin Sofin luo ja mulla on sellanen kutina, että tästä tulee niiiin ihana viikonloppu.

Mut hei, täältä pesis tähän väliin muutamat snapchatin kuvat, jossa mua voi seurailla nimimerkillä @anettemariea.

snap

1. Mitäs tästäkin sanois, mun salimoti on ollut jo pitkään kadoksissa ja siellä tulee käytyä vaan sillon tällön. Kun vaan pääsis takas entiseen rytmiin!  

2. Joku aamu lenkkeilemässä kivan auringonnousun aikaan!  

3. Toka lähipäivä koulussa! Tollon olin vielä superinnoissani, mut nyt on pakko myöntää ettei ajatukset oo enää niin selviä. 

4. Käytiin koko perheen kanssa Napolin herkkupizzoilla juhlistamassa maman synttäreitä.

snap2

5. Desenio lähetti mulle muutamat kivat taulut yhteistyön kautta ja vitsi mä rakastan niitä! 

6. Velikulta on jaksanut reippaasti käydä mun kanssa kuvailemassa.  

7. Mun kone oli reilun viikon huollossa ja sitä oppi kyllä melkosesti kaipaamaan :-D  

8. Jeii, oman kämpän avaimet vihdoin kädessä!

snap3

9. Toi tapettien repiminen oli kyllä täyttä tuskaa, kun alimmaisen tapetin alle ei oltu tehty minkäänlaisia pohjatöitä...  

10. Yks lemppari safkapaikka Tampereella on yllättäen Prisman Oksa - mm. noi salaatit on ihan törkeen hyviä!  

11. Just niin, päivä ei voi mun mielestä alkaa paremmin kun lenkillä käymisellä.  

12. Uudesta postauksesta vinkkailua.

snap4

13. Vapaa lauantaipäivä, auringonpaiste ja syksyn värikirjoa - ah!  

14. Mun asunnon läheisyydessä on vähän liikaakin ravintolavaihtoehtoja, ja rempatessa tuli vähän väliä käytyä hakemassa ruokaa.  

15. Mä ihastuin noihin New Balancen kenkuleihin heti netissä niihin törmätessä ja luonnossa ne oli vielä kivemmat. Ja kuvatekstistä - mua ärsytti niiiin paljon missata Hämeenkadun Approt, mitkään muut opiskelijabileet ei oo vielä aiheuttanut mulle sellasta "kateutta" :-D  

16. Viime viikon maanantaina alkoi lokakuun BC ja orjallisesti aloin sitä noudattamaan, muut eipä se oo niin hyvin mennyt kuin keväällä. Jos kuuluisana maanantaina sit taas haha!

snap5

17. Mä huomasin jossain vaiheessa, että mun näkö on aikas paljon heikentynyt entiseen verrattuna ja marssin saman tien silmälääkäriin ja no, olihan se heikentynyt. Lasien valkkaaminen oli niin tarkkaa hommaa, mut löysin lopulta superkivat yksilöt.  

18. Mun vapaapäivät on useimmiten rykelmissä, ettei oo esim. vaan yhen päivän vapaapäiviä, ja arvaattekin varmaan että vapaiden jälkeen tuntuu välillä niin vaivalloiselta lähteä töihin :-D  

19. No siinä ne taulut nyt on, pelkkää rakkautta! Näistä on kyllä tulossa vielä erillistä postausta.  

20. Eilen töiden jälkeen oli niiin hyvä olla, kun vapaapäiviä on peräti 5 ja viikonloppu menee tyttöjen kanssa Helsingissä.

No comments:

Post a Comment