October 26, 2016

DESENIO: SISUSTUSTAULUT

Kuinka moni teistä on kuullut Deseniosta? Uskallan väittää, että ainakin osan kädet nousi ilmaan. Mä oon jo pienen ikuisuuden ihastellut Desenion nettikaupan valikoimaa, ja olin aika onnellista tyttöä, kun sain mahdollisuuden yhteistyöhön heidän kanssa!

Mä päätin laittaa ensin mun sohvanurkkauksen kuntoon ja hankkia muutamat taulut valkoista, tyhjää seinää koristamaan. Mulle iski aikamoinen valinnan vaikeus kaikkia ihania julisteita selatessa, ja olisin voinut kotiuttaa eittämättä lähes jokaisen niistä - varmaa siis on, että tuun tilailemaan sieltä vielä muuallekin kotiin!

IMG_1122

Mä iskin silmäni tähän yksilöön jo aikapäiviä sitten, enkä siis yksinkertaisesti voinut olla kotiuttamatta tätä. Mun silmään ehdottomasti yks upeimmista julisteista koko valikoimassa!

IMG_1052

"Balance is the key. In everything you do. Dance all night long and practice yoga the next day. Drink wine mut don't forget your green juice. Eat chocolate when your heart wants it and kale salad when your body needs it. Wear high heels on Saturday and walk barefoot on Sunday. Live high and low. Move and stay still. Embrace all sides of who you are. Be brave, bold, spontaneous and loud and let that complement your abilities to find silence, patient, modesty and peace. Aim for balance. Make your own rules and do not let anybody to tell you how to live according to theirs."

IMG_1113
IMG_1126

"Always be kinder than you feel" fraasi kolahti muhun kaikessa yksinkertaisuudessaan. Yks elämän opetus, jonka äiti on meille antanut on se, että kaikista ei tarvi tykätä, mut kaikkien kanssa pitää tulla toimeen ja tää jotenkin vaan kiteyttää sen niin hyvin.

Myös graafisista julisteista löytyi vaikka millä mitalla kivoja yksilöitä, mutta mä päädyin pienten tuskailujen jälkeen tähän triangle gold marble julisteeseen.

IMG_1112

Lopulta mulla oli melko selkee kuva siitä, millaiset taulut haluan ja millä tavalla ne asettelen ja tältä se kokonaisuudessaan sitten näyttää! Mä tykkään ihan törkeesti jokaisesta yksilönä, mutta myös kokonaisuutena. Mitäs mieltä te ootte? :-)

Desenion valikoimaan voitte käydä tutustumassa täällä!

No comments:

Post a Comment