September 26, 2016

SYYSFIILIS

IMG_0981 IMG_0980 IMG_0977 IMG_0951 IMG_0986
Nahkatakki Pull&Bear Paita BikBok Farkut Zara Kengät Skopunkten Hattu Ellos

Mä oon aina sanonut, että oon henkeen ja vereen kesätyyppi, mut oon alkanut pikkuhiljaa antaa syksyllekin mahdollisuutta. Rakastan yli kaiken syyspukeutumista; sitä että saa pukea kerroksia ja inspiroitua huomattavasti enemmän kuin kesällä. Mut vielä sitäkin enemmän mä rakastan syksyn värejä. Ruskan aikaan Suomi pistää eittämättä parastaan ja mä en vaan kestä, kuinka kauniilta ulkona voikaan näyttää. Ehkä hiffaatte mitä tarkoitan, kun katotte näitä kuvia, right?

Mun viikko alkoi lepposalla vapaapäivällä ja jollain tapaa mulla on tosi hyvät fiilikset tulevasta viikosta, vaikka huomenna alkaakin pienimuotoinen työputki. Toivottavasti teilläkin on kiva syyskuun vika viikko edessä! 

11 comments:

 1. Onpa kivannäkönen asu❤ Ja toi tausta, noi punaset lehdet on niin kauniit!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon <3 Joo mä suorastaan rakastuin tohon näkymään, niin ihana!

   Delete
 2. Voi miten ihania syyskuvia, oot kyllä niin kaunis! ♥ Tuon mallinen nahkatakki olisi omallakin ostoslistalla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana, kiitos! <3 Mä oon kyllä hurjasti tykännyt tosta, kun ennen oli sellanen perus bikermalli :-)

   Delete
 3. Todella kauniita kuvia!<3

  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Ja iso kiitos Heidille kommentista <3 Hätäpäissäni menin sen poistamaan :-(

  ReplyDelete
 5. Syksylle kannattaa antaa mahdollisuus! Ihana tuo sun nahkatakki :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin näköjään kannattaa! Kiitti Ninni :)

   Delete
 6. Paljoko sulla on tilaa sun iphones ja onko tila riittäny hyvin? 🙉

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on 16gt muistia ja noh, edellinen 32gt oli paljon paljon parempi :-D Tän kanssa saa koko ajan olla poistelemassa kuvia ja sovelluksia...

   Delete