August 06, 2016

TATTOO FEVER

Mä oon ihan hulluna tatuointeihin. Siitä asti, kun mun vanhemmat kymmenisen vuotta sitten otti ekat tatskansa, oon ihastellut niitä jatkuvasti. Tuntuu, että mulla on koko ajan päällä tatuointikuume - ollut jo muutaman vuoden ja jukrat, kuinka se vaan paheni ekan tatskan jälkeen.

tattoo3

Multa siis löytyy ennestään jo yksi tatuointi vasemmasta hauiksesta. Se on ollut mulla jo kohta vuoden päivät, enkä oo kertaakaan katunut ton tekstin ottamista. Sillä on vaan niin mahdottoman suuri merkitys ja muutaman vuoden harkinta toi totta kai oman varmuutensa kuvan ottamiselle!

Mulla oli jo ekaa tatuointia miettiessä mielessä toinenkin kuva, ja uusia ideoita tulee pyöriteltyä mielessä harva se päivä. Nyt mulla alkaa kuitenkin oleen valmiit suunnitelmat uuden leiman tai jopa kahden suhteen, enkä millään malttais odottaa että pääsen taas tatskattavaksi.

tattoo5

Mä tykkään ennen kaikkea yksinkertaisista ja siroista, jopa minimalisteista tatuoinneista, enkä vois itelleni kuvitella mitään kovin suurta kuvaa vaikka monelle sellaset sopiikin. Seuraavakin tatuointi tulee olemaan teksti ja myös paikka on ollut pitkän tovin tiedossa, nimittäin kylki. Mun mielestä se on yks kaunein paikka tatuoinnille ja tekstitatuointi sopii siihen kuin nenä päähän.

Vielä en oo seuraavaa aikaa varannut, koska a. tekstin fontin suunnittelu on vienyt pienoisen tovin ja b. mulla ei oo hajuakaan, minne täällä Tampereella kannattais suunnata. Mut se on kuulkaas varma, että pian mä sen tatskan hankin!

Mä haluaisin kuulla, mitä te tykkäätte ylipäätään tatuoinneista ja löytyykö teiltä lukijoilta sellaisia? Ja hei, jos jollain on vinkata hyvää tatuointipaikkaa mieluiten Tampereelta mutta myös muualta, niin mä oon korvat auki!

9 comments:

 1. Ahhh mä rakastan tatuointeja ja mulla kans kauhee tatskakuume päällä! Onneks se helpottaa kun saan marraskuussa uuden leiman kylkeen :) ♥ Mulla olis Porista ja Turusta vinkata tatskapaikkoja mut Tampereelta ei kyllä kokemusta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii, mäkin haluan tuntea jo ton fiiliksen kun on aika varattu! Itse asiassa sun tatskapostausta lukiessa tää kuume vaan paheni.. ;D

   Porista mäkin oon kuullu jostain paljon hyvää, mut toivottavasti täältä Tampereelta löytyis, ettei montaa tuntia tarvis ajella!

   Delete
 2. Tollaset tekstit on niin hienoja <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin samaa mieltä! *sydänsilmäemoji*

   Delete
 3. Tatuoinnit on kyllä niin ihania <3

  Ink Pistolsin Toni tekee mun mielestä kaikkein parhainta jälkee Tampereella! Koskarilla sijaitsevaa Tattoo Roomia on myös kehuttu paljon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huh, niin on!

   Heei kiitti tosi paljon! Ton Ink Pistolsin bongasinkin googlesta, mut en yhtään just tiennyt mitä siitä tykätään ja Tattoo Roomista en ollutkaan edes kuullut! :)

   Delete
 4. Se Tattoo Camy Rautatienkadulla mis kävin sillon viimeisimmät ottaad oli tosi hyvä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dummy me, oonkohan ikinä ees kysyny sulta! Kiitti, pitää tsekata :-P

   Delete
 5. Mitä sun tatuointiin tulis lukemaan?:) ja mitä sun ensimmäisessä lukee?

  ReplyDelete