August 21, 2016

BLOGITYTTÖJÄ

IMG_0297 IMG_8093 IMG_0269 IMG_0285 IMG_02792 IMG_0288 IMG_1804

Viikko sitten sunnuntaina vietettiin aikas kivaa päivää Helsingissä! Me oltiin blogitytsyjen kanssa sumplittu näkemistä jo hetken aikaa, josta muuten erityinen kiitos kuuluu Nooralle, ja saatiinkin sovittua treffit Helsinkiin. Kokoonnuttiin viiden hengen voimin Essin, Millan, Sofin ja Nooran kanssa ensiksi Kiilan brunssille herkuttelemaan, jonka jälkeen pyörittiin ympäri Helsingin keskustaa kuvaillen, naureskellen, auringosta nauttien ja vielä kahvitellenkin.

Mä rakastan sitä, kun joidenkin ihmisten kanssa vaan natsaa kaikki heti ensimmäisellä kerralla ja näiden tyttöjen kanssa tapahtui just niin. Saatiin monta tuntia kulumaan silmänräpäyksessä, mut niinhän se vaan on, että hyvässä seurassa aika kuluu liiankin nopeasti! Juttua riitti alkuhetkistä loppuun asti eikä tarvinnut tuntea kiusallisuutta missään vaiheessa, vaikka mäkin tapasin kaikki Sofia lukuunottamatta ihka ekaa kertaa. Aika kiitollinen saa olla, että näin rakkaan harrastuksen kautta voi löytää itelleen uusia ihania tuttavuuksiakin!

Kiitos tytöt kivasta ja rennosta päivästä, toivottavasti nähtäillään pian uudestaan! ♥

6 comments:

 1. Ihana postaus ja niin kivat kuvat :) oli ihana nähdä! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva jos tykkäilit :-) Oli kyllä varsin ihanaa! <3

   Delete
 2. Voooi, ihana postaus! :') Parhaita on just tollaset uudet tuttavuudet, joiden kanssa natsaa heti!

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana, kiitti Essi :) Se on kyllä mahtava tunne, kun huomaa että jonkun kanssa klikkaa saman tien!

   Delete
 3. Ihania kuvia! Olispa kiva joskus itsekin päästä tollaseen miittiin :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Julia :) Tollaset blogimiitit on kyllä huikeita, kun näkee bloggaajatuttuja muutenkin kuin postausten ja kommenttien välillä!

   Delete