July 23, 2016

BLACK ON BLACK

IMG_9603 IMG_95601 IMG_9638 IMG_9574
Paita H&M Hame Zara Kengät Halonen Reppu Aleksi13

Mulla on ollut kunnon tohinaviikko kerrankin päällä, kun joka päivä on saanut juosta paikasta toiseen, mut ei kuitenkaan negatiivisella tavalla! Oon muun muassa treffaillut tyttöjen kanssa, käynyt perheen kesken päiväreissulla, juoruillut Heinin kanssa omatekoisen kanasalaatin äärellä, viettänyt parhaiden kamujen kanssa mökki-iltaa ja käynyt ekassa asuntonäytössä lähinnä huvin vuoksi. Myös Tammerfestejä on tullut seurailtua ei festarialueelta, ja säästänyt hyvillä mielin reilun huntin haha.

Torstai oli myös odotettu päivä, kun treffattiin vihdoin Suvin kanssa Fazerin aamupalan ja kuvausreissun merkeissä. Musta on niin huippua, kun jonkun ihmisen kanssa klikkaa heti sen verran hyvin, että tuntuu kuin olis tunnettu jo pidemmän aikaa. Saatiin kuvattua puolin ja toisin asukuvatkin, ja kaikessa yksinkertaisuudessaan mä tykkäsin tosta asusta kyllä kovin. Kengistä on tullut ihan lempparit ja no, kokomusta nyt vaan toimii aina! 

Mut nyt, mä laitan koneen kiinni, kerään kimpsut ja kampsut kasaan ja suuntaan pikkuhiljaa rautatieasemalle päin. Meidän tyttöjen Menorcan reissu on nimittäin alkamisillaan ja mä en kuulkaas meinaa pysyä pöksyissäni. Huh, me ollaan huomenna niin lomalla!

En valitettavasti ehtinyt ajastaa teille viikon ajalle postauksia, joten palaillaan reissun jälkeen! Viettäkäähän tekin ihana viikko missä ikinä lienettekään ja toivotaan, että täällä kotosuomessakin aurinko lämmittäis :-)

4 comments:

 1. Oii ihan älyttömän upea asu! Koko musta pukee siuta tosi hyvin :-) Ihanaa reissua siulle!

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vautsi, kiitti Janna! :) Reissu oli kyllä ihana :-)

   Delete