June 25, 2016

TALLINNAN KADUILLA

IMG_8806 IMG_9130 IMG_8808 IMG_8832Toppi Zara Shortsit Reserved Jakku Zara Kengät Esprit

Huomaatteko kuinka mä oon alkanut ryhdistäytymään näiden asukuvien kanssa? Parin kuukauden välein ilmestyvät asukuvat nimittäin on meikäläiselle ja tälle blogille ihan outoa ;-D Ei vaan, kameran kätköihin on eksynyt peräti viidet eri asut, mut koska a. asu ei oo ollutkaan mieleinen tai b. kuvista hyökkää lähinnä vaan valkoinen naama auringosta johtuen, ei ne oo saanut syytä julkaisemiselle. Mut parempaan päin kuitenkin, se on vissi!

Mä tykästyin näihin Tallinnan vanhassa kaupungissa otettuihin kuviin ihan tyystin. Tausta, värit - kaikki! Poseeraus alkaa olemaan pikku hiljaa luontevampaa, eikä kaduilla enää hävetä ohikulkijoiden katsellessa. Myös toi useimmiten kameran takana seisova (tai tässäkin tapauksessa kyykkivä) veli kehittyy koko ajan kuvaustaitojensa kanssa, ja sehän on vaan ja ainoastaan plussaa.

Mitäs te tykkäätte asukuvista, haluutteko nähdä näitä jatkossakin ja ehkä jopa useammin kuin kerran parissa kuukaudessa?

6 comments:

 1. Nätti asu ja jumalautsi sulla on hyvä kroppa :-D


  http://2avlt5.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Ihan älyttömän kiva yhdistelmä ja noi shortsit on kivat :) Tarvis kyllä kans tollasen oman hovikuvaajan niin vois saada niitä asukuvia myös aina välillä.. täytyis kyllä myös uskaltaa enemmän sinne kameran eteenkin niin pääsis siitä jännityksestä pikku hiljaa eroon :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään kanssa niistä, ihanan rennot mutta silti siistit! :-) Joo saa olla kyllä kiitollinen, että joku jaksaa käydä kuvailemassa ;D Se on oikeesti yllättävän hankalaa ensinnäkin mennä sen kameran eteen, ja lisäks vielä olla luontevana siinä!

   Delete
 3. Nämä kuvat on tosi kivat ja vitsit, nuo shortsit näyttää hyvältä! :))

  ReplyDelete