June 13, 2016

TÄÄLLÄ TAAS

Moi ihanat! Pieni blogihiljaisuus on nyt vihdoin takanapäin, ainakin toivottavasti. Mun kone on reistaillut viime aikoina entistä enemmän ja viimesen parin viikon ajan oon saanut taistella sen kanssa, että saisin koneen edes auki. Näyttö on loistanut vaan valkosena päivät pitkät, joten bloggeriin tai muuallekkaan ei oo ollut mahdollisuutta päästä.

Toki viimeset pari viikkoa on mennyt myös pääsykokeisiin lukiessa, joten toisaalta koneen ongelmat tuli aika hyvään saumaan. Perjantaina tuli tosiaan tehtyä elämäni ensimmäinen pääsykoe ja aika mitäänsanomattomat fiilikset siitä jäi. Totaalinen blackout aiheutti h-hetkellä panikointia ja nippelitietoiset monivalinnat epäröintiä. Ei sillä, että oisin antanut kaikkeni lukemiselle ja valmistautumiselle, mut kun siitä huolimatta tiedän tietäneeni kysyttyjä asioita, niin ottaahan se nyt vähän päähän. Puolivitsillä heitetty kommentti siitä, että lasken pääsykokeen matikan tehtävien varaan kävi siis lopulta aikalailla toteen. Mä pidän kuitenkin sormet ja varpaat ristissä, että pisteet yltäis Tampereelle pääsyyn, mut oon myös asennoitunut siihen ettei koulupaikkaa tälle syksylle vielä irtoa.

IMG_8544

Mut tiiättekö, kuinka ihanalta tuntuu että saa vaan olla? Ei tarvi stressata lukemisista tai siitä, miten nyt aikatauluttais päivän. Herätyskellon ei tarvi enää soittaa aamulla aikaisin, vaan voin nukkua pitkään jos siltä tuntuu. Vaikka en kokenut erityisemmin stressanneeni pääsykokeesta, niin huhhuh millanen hedari salista ulos päästessä alkoi. Tää vapaus on siis enemmän kuin kaivattua!

Lähiaikoina on myös tiedossa ihan super kivoja juttuja, joista ensimmäisenä keskiviikkona koittava minireissu Tallinnaan. Mä oon jo keväästä asti halunnut päästä edes päiväksi rapakon toiselle puolen ja kun netissä surffaillessa eteen pongahti halvat matkat ja veli lupas lähteä seuraksi, niin sehän oli sillä selvä.

Mitä blogijuttuihin tulee, niin inspiraatiota on ja paljon ja postausideoita löytyy mielin määrin. Luvassa on näin muutaman mainitakseni jo aikasemminkin lupaamani vinkit hiustenhoitoon, kesän bucket list, treenipostaus sekä tietysti Snapchatin kuulumiset! Mä en malta odottaa, että pääsen taas kunnolla bloggailun pariin ja päästämään tätä inspiraatiota valloilleen. Toivottavasti tekin ootte yhtä innoissanne kuin mä ;-)

Nyt mä kuitenkin jatkan blogien lueskelua - on nimittäin jäänyt muutama postaus lukematta... Ihanaa viikonalkua!

8 comments:

 1. Ihana saada lukea taas sun kuulumisia ja nyt voi tosiaan huokaista tuon pääsykokeen osalta, pidän sulle kyllä peukkuja että pääset sisään :) Ihania postauksia kyllä tiedossa, ootan kyllä tota hiustenhoitoon liittyvää, ne kiinnostaa aina ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla, että siellä ollaan ooteltu ja ootellaan! Nimenomaan, onpahan ainakin ohi :-) Kiitti peukuista hihi!

   Delete
 2. Olitko muuten misää yo tai valmistujaisjuhlis? Valmistuko kukaan sun tuttus?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muutama tuttu valmistu joo, mutta en ollut juhlissa!

   Delete
 3. Oi vitsit, en malta oottaa noita uusia postauksia!

  ReplyDelete
 4. Ihana taas päästä lukemaan sun postauksia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana päästä taas kirjottelemaan ;-)

   Delete