June 17, 2016

PÄIVÄ TALLINNASSA

Keskiviikko tuli tosiaan vietettyä Tallinnan puolella päiväristeilyn merkeissä. Startattiin auton nokka aikaisin aamulla Helsinkiä kohti ja väsymyksestä huolimatta kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes huomattiin veljen passin olevan vanhentunut. Hetken aikaa kirottuamme päätettiin kuitenkin ottaa riski, ja lähdettiin sormet ristissä matkaan. Thank god Tallinnan puolella ei ollut minkäänlaisia passintarkastuksia, joten onni oli kerrankin matkassa haha!

Sää oli mitä parhain, kun lämpöasteita oli päälle parikymmentä ja aurinko paistoi suurimman osan päivästä. Katsastettiin muutamat pakolliset vaatekaupat läpi, kierreltiin vanhassa kaupungissa, käveltiin jalat rakoilla (note to self: älä lähde reissuun uusilla kengillä...), syötiin hyvää ruokaa, kuvailtiin toinen toistaan ihanempia rakennuksia, hankittiin juhannusjuomat ja otettiin asukuvia. Pitkän päivän jälkeen päästiin turvallisesti, mut aikas väsyneinä kotiin - maistu kuulkaas uni melko hyvin 21 valvotun tunnin jälkeen... Mä oon Tallinnassa käydessä ollut useimmiten vähintään yhden yön, mut tollaset päiväreissutkin on varsin kivoja ja eräänlaista luksusta arkeen!

IMG_9160 IMG_8580 IMG_9141 IMG_8618 IMG_9133 IMG_9168 IMG_8588 IMG_9158(1)

8 comments:

 1. Voi miten kauniita kuvia, näissä on ihana tunnelma <3

  ReplyDelete
 2. Eikä miten ihania kuvia, Tallinna on niin kaunis paikka kesäisin! ♥ Tuollainen päiväreissu voisi kyllä olla kivaa vaihtelua sille yöpymiselle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tuuli ♥ Se on kyllä varsin ihana, erityisesti vanha kaupunki :) Joo toi oli kivaa vaihtelua, vaikkakin raskasta ;D

   Delete
 3. Oi miten kauniita kuvia ja mikä kesä noissa onkaan ♥ En ookkaan Tallinnassa käyny moneen vuoteen, kesäpäivä siellä olis ihana päästä kokeen :) Nyt haluisin kyllä kukkia kotiin, on niin kauniita noi kuvissa näkyvät!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Emilia ♥ Hyvä jos välittyy kesäinen fiilis - sellainen siellä nimittäin olikin! :) Tallinna on ihana paikka, kannattaa ehdottomasti tehdä vaikka just päiväreissu :-) Haha kuule meinasin itekkn napata muutamat kimput mukaani, oli niin ihania! ;D

   Delete
 4. Tallinnaan on niin ihana tehä noita minireissujakin! Mä oon ite lähössä keskiviikkona ja taitaa mennä aika samoissa merkeissä ku teiänkin reissu :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin on, tietty oli vähän raskasta aamuneljältä herätä ja tulla puolenyön aikaan takaisin, mut oli se silti ihana reissu! Kivaa reissua hei, toivottavasti Tallinna pistää teillekin parastaan aurinkoisella säällä ;-)

   Delete