April 11, 2016

MAALISKUUN SUOSIKIT

Moikka ihanat! Mun on heti alkuun pakko pahoitella tätä pienoista blogihiljaisuutta. Olin viime viikolla jostain syystä tosi aikaansaamattomalla päällä ja oikein hävettää näin jälkeenpäin ajatella, ettei tullut tehtyä oikeestaan yhtikäs mitään. Monta kertaa avasin bloggerinkin, mut postauksen loppuunsaattaminen tuntui niin kamalan vaivalloiselta. Tiedä sitten, mistä tollainen johtui, mut nyt ollaan onneks taas paremmilla fiiliksillä!

Aiheena siis otsikonkin mukaisesti viime kuun lempparit! Ajattelin maaliskuun alussa, että olis kiva ottaa nää postaukset ihan säännöllisiksi ja keräilinkin sitten pitkin kuukautta suosikeiksi nousseita juttuja kasaan.

IMG_5402

Tilasin uteliaisuuttani muutamia Everyday Mineralsin mineraalimeikkejä testattavaksi, koska en ollut aikasemmin antanut edes ajatusta mineraalimeikeille. Vääryys sinänsä, koska näillä meikki näyttää tajuttoman hyvältä ja niin freshiltä! Jo ilman korjausvärejäkin sain tehtyä meikkipohjasta tosi hyvännäkösen ja vähän kutkuttaiskin nyt satsata ihan kunnon purkkeihin. Ja vinkki niille jotka mahdollisesti kiinnostui, näytteitä saa tilattua ilmaiseksi täältä!

IMG_5002

Kotia on jo muutamaan kertaan koristanut värikkäät tulppaanit. Niillä on kyllä ihmeellinen vaikutus piristää mieltä! 

IMG_6756

Marc Jacobsin rannekello on lähes tulkoon jämähtänyt mun ranteeseen. Ruusukulta on muutenkin tällä hetkellä mieluisin sävy mitä koruihin tulee, ja tässä rannekellossa nyt vaan on kaikki kohdallaan.

IMG_6133

Kuukauden herkku oli ehdottomasti kinderkakku! Mä väsäilin tän suussasulavan kakun pääsiäisenä tyttöjen tullessa kyläilemään ja no, tää maistu just niin hyvältä kuin näyttikin...

IMG_6603 IMG_6642

Lenkkeily kivoissa maisemissa ja kotitreenit. Mä luulin, että uutuudenviehätys näistä kodin läheisistä lenkkipoluista loppuu alta aikayksikön, mut edelleen mä oon ihan kikseissä lenkille lähtiessä. Lenkkeilyn lisäksi maaliskuussa tuli vedettyä harvase päivä jonkinlainen kotitreeni, joilla oon saanut mukavan lihaskivun seuraaville päiville!

IMG_6674

Ja vielä pari suosikkia kosmetiikan saralta, nimittäin Lumenen meikinpohjustusvoide sekä kulmien muotoiluvaha. En edes muista koska viimeks olisin käyttänyt kulmakarvageeliä, vaikka jatkuvasti sai hävetä peilistä katsoessa, kuinka karvat sojottaa ties mihin suuntaan. Tän vahan oon todennut ennenkin hyväksi, ja totesin jälleen! Primeria taasen tuli hehkutettua jo aikaisemminkin, ja ihan syystä pääsi kuukauden suosikkien listalle.

Mä taidan kohta painaa pään tyynyyn ja siirtyä untenmaille, kun tää maanantai on mennyt vähän puolikuntosena ihme mahakipujen johdosta... Huomenissa olis tulossa vähän fiiliksiä yhteishausta ja tulevista kuvioista, joten jos sellaiset löpinät kiinnostaa, niin stay tuned!

1 comment:

  1. Oi toi juustokakku näyttää niin ihanalta! <3

    ReplyDelete