March 14, 2016

UUTTA VIIKKOA KOHTI

Ihanan rentouttava viikonloppu takana. Viikko meni silmänräpäyksessä ja joka päivälle oli jos jonkinmoista tekemistä, joten viikonloppuna oli kiva höllätä. Maanantaikaan ei tunnu yhtään niin pahalta, kun on saanut viettää mukavat pari päivää!

Viikonloppuun mahtui niin poikaystävän perheen näkemistä, lenkkejä auringonpaisteessa, laatuaikaa itseni kanssa, läjäpäin karkkia, illanviettoa sukulaisten kanssa hyvän ruoan kera, kaupungilla käymistä, pitkään nukkumista, kuin rauhassa syötyjä aamupalojakin. Toisin sanoen asioita, jotka tekee tästä tytöstä onnellisen.

IMG_5349

BANAANILÄTYT

1,5 banaania
3 kananmunan valkuaista
0,5dl kaurahiutaleita

IMG_5358

Tälle viikolle ei ookkaan sen kummempia suunnitelmia, mut veikkaan että tästä saadaan silti kiva! Nyt mä ajattelin olla hetken kodinhengetär, laittaa perunat kiehumaan ja ottaa imurin käteen. Sen jälkeen pitäis tehdä taas kerran muutamat työhakemukset ja käydä kaupungilla pyörähtämässä etsimässä jotain paitaa sekä farkkuja. Nimimerkillä lähestulkoon yhtä paitaa ja yksiä farkkuja käyttävä... Kivaa viikonalkua muruset!

6 comments:

 1. Niin ihanan näkösiä lettuja, että täytyypä joku päivä taas pitkästä aikaa vähän tehdä noita :) Ja silloin vois vähän panostaa juurikin tuohon ulkonäköön ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oli pakko laittaa "koristelutkin" kuntoon, kun kerranki onnistu letutkin hyvin ;D

   Delete
 2. Oi että kun on herkullisen näköisiä banskulettuja!! Pitää ehdottomasti itsekin taas tehtailla noita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ja oli muuten jostain syystä aikasempaa herkullisempia :-P

   Delete
 3. Niin herkullisen näköisiä! Ehkä uhraudun vielä kerran itsekin testaamaan noita, vaikka edellisestä satsista puolet löysi tiensä suoraan roskiin. Eihän ne edes näyttäneet letuilta :'D !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kuule, tää oli ehkä eka kerta kun mullakin näytti joltain muulta kuin epämääräseltä taikinakasalta ;D Mut edes joten kuten onnistuessaan noi on kyllä tosi hyviä! :-)

   Delete