February 27, 2016

MY EVERYDAY PHOTOS

Yks tamperelainen täällä, moi! Muutama päivä sitten tosiaan lähti muuttoauto kohti uutta kotia ja täällä sitä nyt ollaan oltu jo muutama yö. Mä oon tästä muutoksesta ihan super innoissani, enkä malta odottaa että saadaan asunto näyttämään enemmän kodilta ja asettumaan lopullisesti tänne. Hiljaiselo blogin puolella johtunee siis täysin tästä muuttorumbasta, toivottavasti ymmärrätte!

IMG_3775

Tammikuun lopulla me juhlistettiin kaveriporukan kesken mun 20-vuotissynttäreitä, joiden teemana oli punainen väri ja vitsit, kun olikin hauskaa ja erilaista viettää teemabileitä! Rupattelua, pelailua, taustamusiikkia, hyvää napostelua ja mikä parasta - parhaat ystävät koossa, niin kivaa :-)

IMG_4409

Ystävänpäiväviikonloppu kului Tampereella ensin tyttöjen kanssa muun muassa hyvän ruoan parissa 2h+k -ravintolassa sekä leffassa, sekä myöhemmin myös poikaystävän kanssa aikaa viettäen. Kokonaisuudessaan kyllä ihana, ihana viikonloppu! Eikä muuten saa unohtaa yhtä huisia juttua - saatiin nimittäin pitkien pohdintojen jälkeen varattua tyttöjen kanssa lomamatka heinäkuun lopulle ;-)

IMG_4500

Haha, eipä oo kyllä estetiikalla pilattu tätä kuvaa, mutta tältä täällä uudessa kodissa on viime päivinä näyttänyt. Pikku hiljaa alkaa näyttää kodikkaammalta, mutta edelleen ois muutama huone täynnä laatikoita ja kasseja odottamassa purkamista. Ehkä tää kuitenkin tästä, eihän täällä vielä montaa päivää olla asuttukkaan!

IMG_4538(2)

Oman huoneen sisustuksesta oon kuitenkin niiin innoissani! Tää näyttää nyt jo paljon enemmän multa, kuin edellisen kodin huone, vaikka ei ookkaan vielä täysin valmis. Sanoinkin just tytöille, että kuinkahan innoissani mahdan olla oman asunnon sisustamisesta, kun tän pikkukopperonkin laittaminen on sen verran huippua.

IMG_4568

Shoppailulakkokin päättyi melkeinpä heti Tampereelle päästessä... Toissa päivänä ruotsalaisten sukulaisten ollessa kylässä oli pakko käydä Ideaparkissa kiertelemässä ja no, enhän mä pystynyt kiusauksia vastustamaan. Ei tosin yhtään haittaa, oon löytänyt kivoja ja tarpeellisia juttuja, ja vieläpä suht halvalla!

4 comments:

 1. Kivoja juttunut mahtunut siun arkeen! :) + ihanat nuo kuvat <3 Itsekin odotan jo 20-vuotissynttäreitäni, mutta vielä pari kuukautta täytyy odottaa.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, joo nyt elellään ihan kivoja aikoja :) Kiitos Tuuli <3

   Tää ikä on kieltämättä taas sellanen mukava rajapyykki saavuttaa! Ja hei, äkkiäkös se pari kuukautta menee ;D

   Delete
 2. Oo ihania kuvia tosiaan, kauhee nälkä noist ruokakuvista tulee :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! No älä muuta sano, nyt kun niitä kattelee ;D

   Delete