January 13, 2016

DECOR INSPIRATION

Muhun on pikkuhiljaa iskenyt sisustuskärpänen oikein kunnolla ja pyörittelen mielessäni jatkuvasti visioita siitä, millaiseksi haluan esimerkiksi oman asuntoni tulevaisuudessa sisustaa. Yritin lievittää tätä intoa kokoamalla inspiraatiokollaasin, mutta niin kuin arvata saattaa, sehän vaan ja ainoastaan pahensi halua päästä sisustamaan... Kauaa ei kuitenkaan tarvi tuskailla, kun muutto uuteen kotiin koittaa ja sisustuskärpänen pääsee valloilleen.

Mun sisustusmaku koostuu varsin monesta eri, mutta silti tavallaan toisiinsa sopivasta tyylistä. Tykkään niin boheemista, modernista, skandinaavisesta, elegantista kuin esimerkiksi ihan maalaisromanttisestakin sisustuksesta. Just nyt mulla on kuitenkin pinttynyt päähän yks ainokainen kuva tulevasta huoneesta...


BEDROOM


...ja se näyttää jokseenkin tältä. Vaaleaa, pelkistettyä, metallinsävyjä, pehmeyttä, kontrasteja... Päähän pinttyneessä kuvassa sänky näyttää houkuttelevalta pehmeine lakanoineen, kontrasteina mahdollisesti musta lattia- sekä kattolamppu, yksityiskohtana taulu ellei parikin ja lattialta löytyisi ehkäpä lampaantalja.

Messinginvärinen sohvapöytä on ollut haavelistalla jo hetken aikaa ja se voisi sopia varsin mainiosti yhden toisen pitkäaikaisen haaveen, Hay:n Hee nojatuolin kanssa. En edes tiedä miksi, mutta kyseinen tuoli vaan miellyttää mun silmää jotenkin niin paljon. Tuoli sattuu kuitenkin olemaan melko tyyris sijoituksen kohde, vaikka se onkin haaveissa ollut jo kauan.

Mitäs mieltä siellä ollaan, iskeekö yhtään omaan silmään? Mitä te ylipäätään ajattelette vähän erilaisesta, sisustukseen liittyvästä postauksesta?

1 comment:

  1. näyttää ihanalta!! teethän sitten postausta huoneesta kun sen aika on:)?

    ReplyDelete